Grįžti atgal

Technologijos

„Klevų odontologijos klinikos“ Klaipėdoje komandos tikslas – paslaugas atlikti komfortiškai, greitai ir kokybiškai. Visos pacientui reikalingos procedūros čia atliekamos vienoje vietoje, negaištant laiko, o modernios, pasaulyje pripažinto Vokietijos gamintojo „Densply Sirona“ įrangos ir šiuolaikinių skaitmeninių technologijų dėka gydymo procesas vyksta ypatingai tiksliai ir sklandžiai.

Ergonomiškos, lengvai reguliuojamos odontologinės kėdės, užtikrina pacientui maksimalų komfortą procedūrų metu.

Intraoralinės kameros suteikia galimybę, pacientui nejaučiant jokio diskomforto, atidžiai apžiūrėti net sunkiausiai pasiekiamas burnos ertmės vietas, laiku diagnozuoti dantų kariesą, periodonto ligas bei kitus dantų ar dantenų pažeidimus ir užkirsti kelią komplikacijoms. Kamera suteikia galimybę perkelti iki 100 kartų padidintą labai aukštos raiškos paciento burnos ertmės vaizdą į šalia esantį ekraną ir parodyti pacientui, kas matoma jo burnos ertmėje, taip palengvinant gydytojo ir paciento tarpusavio komunikaciją ir bendradarbiavimą.

Klinikoje naudojami 3D rentgenografai, užtikrinantys puikius 2D panoraminius ir 3D tūrinius atvaizdus, pasižymi ne tik ypatingai aukšta vaizdo kokybe, bet ir sumažinta spinduliuote.

Paciento burnos ertmės duomenų nuskaitymui naudojami intraoralinis skeneris, pasižymintis ypatingu tikslumu, greičiu ir pritaikymo galimybėmis – nuo pavienio danties iki pilno dantų lanko skenavimo. Intraoralinio skenerio dėka galima 3D formatu nuskaityti paciento burnos ertmę, pasiekiant net sunkiausiai prieinamas vietas, imituoti būsimas restauracijas, o vėliau lengvai jas perduoti laboratorijai, taip paspartinant darbo eigą. Naudojant intraoralinį skenerį sumodeliuotas 3D vaizdas padeda gydytojui odontologui parinkti ir pagaminti kiekvienam klientui labiausiai idealiai tinkančias dantų tiesinimo kapas, protezus, implantus, tiltus ir kitas restauracijas. Skenavimo procedūra atliekama itin greitai, jos metu pacientas nejaučia jokio diskomforto. Skenuojant intraoraliniu skeneriu nebereikia dantų atspaudų nuėmimo ir modelių gamybos procedūros, tad sutaupoma dar ir daug laiko.

Pasaulyje pripažinto Vokietijos gamintojo „Dentsply Sirona“ protezavimo-porcelianinių restauracijų įranga ir technologija leidžia pagaminti labai tikslias keramikos restauracijas (nuo paprastų užklotų iki vainikėlių ar porceliano laminačių) ir efektyviai atkurti dantų funkciją, formą ir estetinę išvaizdą. Pagal nuskenuotą dantų informaciją, sąkandžio ypatumus, gretimus dantis ir sveiko danties paviršiaus morfologiją modernių technologijų pagalba sukuriama reikalingos formos, spalvos ir krypties pažeisto danties restauracija. Po restauracijos sumodeliavimo kompiuteryje, duomenys persiunčiami į šlifavimo ir frezavimo įrenginį, kuris per keliolika minučių iš keramikos blokelio išpjauna tikslią, natūraliai atrodančią ir paruoštą danties atkūrimui restauraciją. Pamatavus restauraciją pacientui ji nupoliruojama, esant poreikiui, papildomai dažoma, glazūruojama ir pricementuojama prie danties. Šiuolaikinės technologijos užtikrina ne tik ypatingą protezavimo tikslumą, puikią kokybę ir idealią estetinę išvaizdą. Tvirta ir ilgaamžė restauracija pagaminama ir pritvirtinama vieno vizito pas gydytoją odontologą metu, tad taupomas paciento
laikas ir gydymo kaštai, nes nereikia laikinų restauracijų.

Patikėkite savo dantų ir burnos ertmės sveikatą „Klevų odontologijos klinikos“ Klaipėdoje specialistams! Moderni įranga, naujausi gydymo metodai, šiuolaikinės technologijos ir imūsų gydytojų odontologų patirtis bei profesionalumas užtikrins aukščiausios kokybės komfortiškas paslaugas ir geriausius gydymo rezultatus.