Grįžti atgal

Apie mus

„Klevų odontologijos klinika“ Klaipėdoje – tai moderni gydymo įstaiga, kurioje vienoje vietoje teikiamos visos odontologijos paslaugos. Jūsų paslaugoms – gydytojų odontologų konsultacijos, profesionali burnos higiena, terapinis ir chirurginis dantų gydymas, estetinis plombavimas, dantų tiesinimas, balinimas, implantavimas ir protezavimas.

Ypatingas dėmesys mūsų klinikoje skiriamas gydymo kokybei ir estetiniam rezultatui. Čia naudojami naujausi diagnostikos ir gydymo metodai, kokybiškos ir saugios medžiagos, dirba profesionalūs, ilgametę patirtį turintys ir savo kvalifikaciją nuolat tobulinantys specialistai.

Kiekvienam pacientui mes skiriame ypatingą dėmesį ir siekiame maksimaliai pateisinti kiekvieno jų lūkesčius. Mums svarbu, kad odontologinis gydymas būtų ne tik efektyvus, bet ir saugus bei komfortiškas. Pasitelkę modernią pasaulyje pripažinto Vokietijos gamintojo „Dentsply Sirona“ įrangą ir pažangias skaitmenines technologijas, savo pacientams galime pasiūlyti greitą, ypatingai tikslią diagnostiką ir efektyviausią gydymą be skausmo ir nemalonių pojūčių.

Laukiame Jūsų ir esame dėkingi, kad mumis pasitikite!

Visos odontologijos paslaugos – vienoje vietoje.

Greitis, saugumas ir komfortas.

Skaitmeninėmis technologijomis paremta diagnostika ir gydymas.

Ypatingas tikslumas, greiti ir efektyvūs problemų sprendimai.

Nuosava technikų laboratorija.

Greitai pagaminamos visos dantų atkūrimui reikalingos restauracijos.