Grįžti atgal

Dantų balinimas

Dantų balinimas image

Dantų balinimas – tai kosmetinė odontologinė procedūra, kurios metu, naudojant efektyvias ir saugias medžiagas, dantims suteikiamas pageidaujamas baltumas.

Dantys dažniausiai patamsėja dėl amžiaus, paveldimumo, dažno dažančių produktų (kavos, arbatos, raudono vyno, tabako) ar tam tikrų medikamentų vartojimo, įtakos spalvos pasikeitimui turi ir emalio storis, dantų ligos, prasta burnos priežiūra.

„Klevų odontologijos klinikos“ Klaipėdoje gydytojai odontologai siūlo profesionalų dantų balinimą odontologo kabinete arba dantų balinimą kapomis, kurį galėsite atlikti namuose.

Siekdami užtikrinti, kad dantų balinimas būtų ne tik efektyvus, bet ir maksimaliai saugus bei visiškai nekenksmingas burnos ertmei, ilgametę patirtį turintys Klevų klinikos specialistai naudoja tik saugias, patikimas ir moksliškai pagrįstas dantų balinimo metodikas.

Tam, kad užtikrinti tolygų dantų emalio atspalvį ir ilgiau džiuginantį rezultatą, prieš dantų balinimo procedūrą rekomenduojama atlikti profesionalią burnos higieną.

Dantų balinimas odontologo kabinete

Įvertinus dantų spalvą, pirmiausia atliekamos dantenų apsaugą užtikrinančias procedūros. Tuomet dantų paviršius padengiamas specialiu balinamuoju skysčiu, kuris aktyvuojamas lempos pagalba. Procedūra yra visiškai saugi ir neskausminga, ji užtrunka apie 2 valandas. Rezultatui užtikrinti 48 valandas po procedūros reikėtų vengti dažančių maisto produktų.

Atliekant dantų balinimo procedūrą odontologo kabinete, dantys padengiami daug stipresnės koncentracijos tirpalu, nei atliekant procedūrą namuose, o balinamąsias jo savybes aktyvinanti lempa, padeda jam įsiskverbti į giliausius dantų sluoksnius, todėl procedūra užtrunka trumpiau ir galima greičiau džiaugtis trokštamu rezultatu.

Dantų balinimas kapomis

Dantų balinimas kapomis namuose užtrunka ilgiau, tačiau išbalina dantis taip pat efektyviai ir saugiai, kaip ir atliekant šią procedūrą odontologo kabinete. Šio metodo privalumas yra tai, kad dantys gali būti balinami neišeinant iš namų, pacientui patogiu metu.

Pasirinkus balinimą namuose, paėmus dantų antspaudus, pacientui pagaminamos individualios kapos, kurias, įšvirkštus į jas balinamojo gelio, reikia dėvėti gydytojo nurodytą laiką. Dantų balinimas kapomis užtrunka iki 2 savaičių.

Kada negalima dantų atlikti balinimo

Dantų balinimo procedūra nerekomenduojama nėščiosioms, maitinančioms motinoms ir jaunesniems nei aštuoniolikos metų asmenims. Procedūrą draudžiama atlikti pacientams, kurių dantys nulūžę, pažeistas emalis, sergantiems periodontitu, dantenų uždegimu.

Kokio rezutato galima tikėtis

Dantų balinimo rezultatas matomas iš karto – po procedūros odontologo kabinete ar procedūrų kurso namuose galėsite džiaugtis akivaizdžiai baltesniais, švytinčiais dantimis. Maža to, tyrimų duomenimis, net 90 proc. pacientų pastebi išaugusį pasitikėjimą savimi ir įgauna didesnę motyvaciją rūpintis savo burnos ir dantų higiena. Visgi, patyrę „Klevų odontologijos klinikos“ Klaipėdoje specialistai primena, kad balinimo procedūros kiekvieno paciento dantis paveikia skirtingai, o rezultatas priklauso nuo dantų struktūros, įgimto atspalvio, emalio storio, asmeninių higienos įpročių ir kitų faktorių.

image

Atidėtas mokėjimas

Nuo šiol gydymas prieinamas kiekvienam! Mūsų tikslas – laimingi pacientai, todėl Jums suteikiame galimybę pasinaudoti atidėto mokėjimo paslauga BE JOKIO PABRANGIMO. Grąžinkite tik tiek, kiek pasiskolinate! Mokėkite dalimis ir išskaidykite įmoką į 10 arba 20 mokėjimų. Daugiau informacijos >>

Specialistai, kurie atlieka šią paslaugą

„Klevų odontologijos klinikoje“ Jūsų laukia profesionalūs specialistai ir platus kokybiškų paslaugų spektras vienoje vietoje.