Grįžti atgal

Pasimatuok šypseną

Pasimatuok šypseną image

Jeigu galvojate apie estetinį dantų gydymą, bet nežinote, kokio rezultato tikėtis, „Klevų odontologijos klinikos“ Klaipėdoje gydytojai odontologai siūlo galimybę pasimatuoti naują šypseną ir iš anksto įvertinti, kaip ji atrodys po būsimų korekcijų.

Pasimatavę būsimą šypseną, tiksliai žinosite, ar būsimas vaizdas ir pojūtis atitiks Jūsų lūkesčius. Iš kelių šypsenos variantų galėsite išsirinkti Jums tinkamiausią. Patyrę mūsų klinikos specialistai visuomet atidžiai išklauso paciento lūkesčių, pastabų ar pageidavimų ir, esant poreikiui, atlieka kruopščias korekcijas. Mūsų komandos tikslas – surasti Jums tinkamiausią dantų formą, dydį bei spalvą ir sukurti Jūsų unikalią asmenybę bei grožį išryškinantį rezultatą.


Kaip vyksta šypsenos matavimasis ir jos atkūrimas

Skaitmeninės konsultacijos metu pirmiausia itin tiksliai nuskenuojamas paciento dantų vaizdas ir nufotografuojamas jo veidas. Atlikus išsamią paciento dantų bei veido bruožų analizę, gydytojų odontologų ir dantų technikų komanda laboratorijoje sukuria 1-3 galimus būsimos šypsenos vaizdus.

Kito vizito metu pacientas gali pasimatuoti specialiai jam sukurtą šypseną ar kelis jos variantus, ir, įvertinęs, su kuria jų jaučiasi geriausiai, išsirinkti idealiausiai jam tinkančią, jo asmenybę atspindinčią šypseną.

Išsirinkus šypseną, paciento dantys skenuojami 3D skeneriu, informacija siunčiama į klinikos laboratoriją, kur pradedama individualizuotų dantų laminačių gamyba. Šiuolaikinių technologijų pagalba dantų restauracijų kūrimas vyksta ypač tiksliai ir operatyviai. Pagamintos dantų restauracijos tvirtinamos ant paciento dantų paviršiaus.

Ilgametę patirtį turintys „Klevų odontologijos klinikos“ Klaipėdoje specialistai estetiniam dantų protezavimui rekomenduoja keramikines dantų laminates, saugančias dantenas ir, laikui bėgant, nekeičiančias danties spalvos ir formos.

Kodėl verta pasimatuoti šypseną

Šiuolaikinės technologijos suteikia galimybę tiesiogiai dalyvauti savo šypsenos kūrime ir įvertinti ne tik kaip atrodysite, bet ir kaip jausitės su naująja šypsena, todėl nebereikia abejoti dėl galutinio dantų restauracijos rezultato.

image
works image
works image

Atidėtas mokėjimas

Nuo šiol gydymas prieinamas kiekvienam! Mūsų tikslas – laimingi pacientai, todėl Jums suteikiame galimybę pasinaudoti atidėto mokėjimo paslauga BE JOKIO PABRANGIMO. Grąžinkite tik tiek, kiek pasiskolinate! Mokėkite dalimis ir išskaidykite įmoką į 10 arba 20 mokėjimų. Daugiau informacijos >>